Printables - hoe werkt dat?

Wat zijn Printables?

Printables zijn digitale producten. Er wordt in dit geval niets bij je thuis bezorgd maar in plaats daarvan ontvang je een mail met daarin een link naar het PDF-bestand van de door jou bestelde printable(s). Deze kan je vervolgens zelf thuis uitprinten of kan je gaan laten printen in een copycenter (zet ze op een usbstick).

Op veel computers is Adobe Reader al geïnstalleerd. Indien deze nog niet geïnstalleerd is op je computer kun je dit programma gratis downloaden via de website van Adobe: https://get.adobe.com/nl/reader/.

Copyright Printables

 1. Je mag Printables niet verkopen of aanbieden als je eigen ontwerp.

 2. Printables zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

 3. Je mag Printables niet uploaden op een website van jezelf of iemand anders.

 4. Je mag Printables niet online publiceren. Het eindresultaat (foto) mag je uiteraard wel delen met anderen.

 5. Je mag Printables niet versturen naar andere personen. Deel de bestanden ook niet met familie of kennissen. Respecteer de tijd en moeite die het kost om de ontwerpen te maken en de website te onderhouden.

 6. Alle ontwerpen blijven ten allen tijde het (intellectuele) eigendom van Studio Creaze. Wij maken vaak gebruik van aangekochte afbeeldingen en clipart van andere ontwerpers. Deze afbeeldingen zijn niet het eigendom van Studio Creaze en worden ook niet als zodanig verkocht. Het auteursrecht van de gebruikte karakters, clip-art en grafische afbeeldingen blijft behouden aan de copyrighthouders. Voor al het overige rust het copyright bij Studio Creaze. De ontwerpen of delen hieruit mogen niet gebruikt worden bij eigen ontwerpen, producten of op websites en dergelijke.

 7. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

  Levertijd Printables

  De levertijd is maximaal een half uur. Na het plaatsen van je bestelling wordt de mail met de download link direct door ons systeem verzonden. Als het langer duurt is er iets fout gegaan. Check voordat je hierover contact met ons opneemt wel eerst even je spambox of ongewenste mails en kijk of de mail daar niet beland is.